13028

Ініціювати проведення навчальних програм для МСП, спрямованих на покращення доступу до фінансування,…

Ініціювати проведення навчальних програм для МСП, спрямованих на покращення доступу до фінансування, в рамках програм технічної допомоги. Розглянути можливість регулярного проведення таких програм на постійній основі за бюджетного та/або донорського фінансування, наприклад, на основі регіональних центрів підтримки бізнесу. Для уникнення формалізованого підходу до реалізації таких програм (наприклад, коли виконання оцінюється лише за фактом проведення навчання), запровадити вимірювані та фокусовані ключові індикатори виконання, такі, як показники кількісної участі представників МСП, кількості МСП, що спробували отримати або отримали таке фінансування після участі у навчальних програмах, та інші.

На основі звіту:

Держорган:

Офіс розвитку МСП,

Статус:

Виконано

— коментарі: Інформація про події та заходи публікується на Порталі для підприємців. У березні 2020 року було проведено два заходи – практичні семінари «Як підготувати бізнес-план. Покрокова інструкція» у Харкові та Дніпрі.

Детальніше Згорнути

Наступна рекомендація: Забезпечити розміщення якісних інформаційних та навчальних матеріалів про доступ до фінансування та ...