13027

Забезпечити розміщення якісних інформаційних та навчальних матеріалів про доступ до фінансування та …

Забезпечити розміщення якісних інформаційних та навчальних матеріалів про доступ до фінансування та загальну фінансову грамотність, у т.ч. про підготовку МСП до отримання банківського фінансування та підготовку кредитних заявок. Забезпечити широке інформування цільової аудиторії про такий ресурс.

На основі звіту:

Держорган:

Офіс розвитку МСП,

Статус:

Виконано

— коментарі: В рамках Програми 5-7-9 потенційному кандидату на кредитування надано можливість пройти перевірку на відповідність умовам програми, взяти участь у тренінгових заходах у разі потреби покращення навичок з бізнес планування. Ці можливості реалізовані на окремій сторінці Порталу для підприємців https://sme.gov.ua/579start/. Також, з метою зменшення кількості відмов у кредитуванні та покращенні навичок із бізнес планування було підготовлено та запущено відео-курс із підготовки бізнес-плану для каналу YouTube у форматі порад та підказок. Триває підготовка додаткового відео-курсу про доступ до банківського кредитування для тих підприємців, які за умовами програми 5-7-9 не мають подавати банку бізнес план.

Детальніше Згорнути

Наступна рекомендація: Розглянути можливість створення на базі урядових веб-ресурсів, наприклад, порталу Офісу розвитку МСП...