11671

Підготувати поправки до Закону України «Про внесення зміни до Закону України “Про регулювання …

Підготувати поправки до Закону України «Про внесення зміни до Закону України “Про регулювання містобудівної діяльності» змушуючи місцеві органи влади розробити і оприлюднити плани забудови територій та плани зонування територій.

На основі звіту:

Держорган:

Мінрегіон,

Статус:

Виконано

— коментарі: Виконано в інший спосіб. Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 15.08.2018 №220, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.09.2018 за №1044/32496 «Про затвердження Вимог до структури і формату оприлюднення відомостей про містобудівну документацію у мережі Інтернет» зобов’язано Мінрегіон, уповноважені органи містобудування та архітектури оприлюднювати у мережі Інтернет відомості про містобудівну документацію, а саме схеми планування окремих частин території України, областей і районів; генеральні плани населених пунктів; плани зонування території; детальні плани території; містобудівну документацію територіальних громад.

Детальніше Згорнути

Наступна рекомендація: Зобов’язати операторів інженерних мереж оприлюднювати інформацію про технологічні вимоги щодо ...