11406

Підготовка нових та упорядкування існуючих планів забудови території (для комплексної забудови), що …

Підготовка нових та упорядкування існуючих планів забудови території (для комплексної забудови), що дало б можливість забезпечити певний обсяг земельних ділянок на такій території зовнішніми електричними мережами уже на момент звернення замовника із заявою на приєднання.

На основі звіту:

Держорган:

Мінрегіон,

Статус:

В процесі виконання

— коментарі: Відповідно до розділу 3 Кодексу систем розподілу ОСР/обленерго здійснює довгострокове планування для розвитку системи розподілу, включаючи проведення всіх необхідних досліджень та оцінок/прогнозів. З цією метою ОСР розробляє План розвитку ОСР, який подає на затвердження Регулятору згідно з цим Кодексом. План розвитку ОСР є документом, який містить необхідні прогнозні обсяги нового будівництва, реконструкції та технічного переоснащення системи розподілу на наступні 5 календарних років із визначенням необхідного для цього обсягу інвестицій та строків виконання відповідних заходів.Відтак, виходимо з того, що до плану розвитку ОСР може бути включено електрифікацію певної території.

Детальніше Згорнути

Наступна рекомендація: Оптимізація критеріїв і термінів проведення тендерних процедур для субєктів природних монополій завд...