11966

Стосовно чіткого розподілу повноважень відповідних органів щодо присвоєння поштових адрес об’є…

Стосовно чіткого розподілу повноважень відповідних органів щодо присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомості внести зміни до Розділу ІІ “Організаційно-правова основа місцевого самоуправління” Закону України “Про місцеве самоуправління” та Глави 1 “Повноваження місцевих державних адміністрацій” Закону України “Про місцеві державні адміністрації”.

На основі звіту:

Держорган:

Мінрегіон,

Статус:

Виконано

— коментарі: Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо удосконалення порядку надання адміністративних послуг у сфері будівництва та створення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва» № 199-IX, прийнято 17.10.2019. Законом передбачається, зокрема, врегулювання єдиного порядку присвоєння адрес об'єктам нерухомого майна в межах населеного пункту та за його межами. Також вирішення питання передбачається шляхом визначення місцезнаходження об’єкту будівництва шляхом присвоєння об’єкту, що проектується або споруджується «ідентифікатора об’єкта нового будівництва» на відміну від ідентифікатора об’єкта нерухомості – «адреси об’єкта нерухомого майна».

Детальніше Згорнути

Наступна рекомендація: Стосовно встановлення процедури присвоєння поштової адреси внести зміни до Закону України “Про...