11695

Розробити єдину концепцію переходу на фіксований тариф на приєднання до електромереж із урахуванням …

Розробити єдину концепцію переходу на фіксований тариф на приєднання до електромереж із урахуванням всіх процедур, джерел фінансування та стейкхолдерів, що дозволить перекласти обов’язки із виготовлення проектної документації на енергопостачальну організацію й, у свою чергу, повністю позбавить замовника від необхідності отримувати технічні умови приєднання.

На основі звіту:

Держорган:

НКРЕКП,

Статус:

Виконано

— коментарі: Існує остаточний (але ще не затверджений) проект Методики (порядку) формування плати за приєднання до системи передачі та систем розподілу. Також згідно з пунктом 4.6.2 Кодексу систем розподілу у разі стандартного та нестандартного приєднання «під ключ» розроблення проектно-кошторисної документації на електроустановки зовнішнього електрозабезпечення здійснюється ОСР (та включає ввідний пристрій з комутаційним апаратом (ввідним)). Водночас, технічні умови містять вимоги до інженерного забезпечення в мережах замовника та відповідно проектування та будівництво покладається на Замовника; технічне завдання містить вимоги до інженерного забезпечення в мережах ОСР і відповідно їх проектування та будівництво здійснюється ОСР.

Детальніше Згорнути

Наступна рекомендація: “Урахувати всі можливі джерела фінансування (на модернізацію) для справедливого визначення вар...