11369

Спрощення вимог до документації, що додається до заяви про приєднання щодо місця розташування електр…

Спрощення вимог до документації, що додається до заяви про приєднання щодо місця розташування електроустановки замовника без необхідності додавати детальне викопіювання з топографо-геодезичного плану в масштабі 1:2000 із зазначенням місця розташування електроустановки, земельної ділянки або прогнозованої точки приєднання.

На основі звіту:

Держорган:

НКРЕКП,

Статус:

Виконано

— коментарі: Відповідно до пункту 4.4.2 глави 4.4 Кодексу систем розподілу до заяви про приєднання додаються тільки загальне «викопіювання з топографо-геодезичного плану або плану забудови з зазначенням місця розташування земельної ділянки» - але ТІЛЬКИ «у разі відсутності кадастрового номеру в свідоцтві про право власності на земельну ділянку». Також у випадку приєднання новозбудованого об’єкта вперше до ОСР, відповідний замовник має надати ситуаційний план та викопіювання з топографо-геодезичного плану в масштабі 1:2000. Водночас, у випадку зміни технічних параметрів (збільшення договірної потужності, зміни схеми приєднання та ін.) ситуаційний план та викопіювання з топографо-геодезичного плану не обов’язкові.

Детальніше Згорнути

Наступна рекомендація: Розширення способів підтвердження замовником юридичних прав на свій об’єкт або на відповідну земельн...