18.02.2021

Приєднуйтеся до всеукраїнських вебінарів для бізнесу з УСПП

Якщо на ваш бізнес тиснуть правоохоронці, податкова безпідставно донараховує податки та штрафи, митниця відмовляє в оформленні товарів або відмовляється визнавати їх вартість, ви можете звернутися до РБО. Установа незалежно, конфіденційно та безкоштовно розбереться в ситуації та допоможе відновити ваші порушені права. За роки роботи РБО вже розглянула понад 8000 скарг та допомогла підприємцям повернути 19 млрд. грн. 
3 березня у партнерстві з Українським союзом промисловців і підприємців (УСПП) Рада бізнес-омбудсмена розпочинає серію практичних вебінарів щодо питань, які найбільше турбують бізнес. 
Під час вебінарів інспектори РБО на прикладах розкажуть, з якими проблемами можна звертатися до РБО, та як проходить розслідування справ. Підкреслять, як державні органи реагують на рекомендації РБО. Інспектори також висвітлять останні тенденції скарг бізнесу щодо порушень держслужбовців. Нададуть рекомендції щодо оформлення скарг до РБО. 
Участь у вебінарах безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Ви можете поставити питання до спікерів до вебінару, їх обов’язково адресують. 
План вебінарів:
Коли: 3 березня 2021 року, 14:00
Тема: «Проблеми бізнесу у   податковій сфері: досвід Ради бізнес-омбудсмена»
Спікери:  Володимир Куценко та Василь Суховий
Коли: 7 квітня 2021 року, 14:00
Тема: «Проблеми бізнесу у стосунках з   правоохоронцями: практика   Ради бізнес-омбудсмена»
Спікери:  Олексій Співак
Коли: 12 травня 2021 року, 14:00
Тема: «Проблеми на митниці: як може допомогти Рада бізнес-омбудсмена»
Спікери:  Кирило Номінас
Слідкуйте за оновленнями щодо вебінарів на сторінці РБО у Фейсбук.

Наступний кейс Заступниця бізнес-омбудсмена Тетяна Коротка: "Є близько 20 мораторіїв, що обмежують виконання судових рішень. Їх час переглянути"