05.07.2016

6-7 липня бізнес-омбудсмен відвідав Ужгород та Чернівці

6 червня бізнес-омбудсмен Альгірдас Шемета відвідав з робочим візитом місто Ужгород. Станом на 1 липня Рада отримала 15 скарг від підприємців із Закарпатської області, з яких успішно закрила 10. Більшість скарг стосується дій митних органів. 

7 червня Альгірдас Шемета відвідав місто Чернівці. З цієї області Рада отримала найменше скарг – усього 5 з початку своїй діяльності. 

В обох містах пан Шемета зустрівся з керівництвом обласних державних адміністрації та підприємцями області, а також оглянув провідні виробництва – ПрАТ “Єврокар” (офіційний дистриб’ютор автомобілів Skoda в Україні, м. Ужгород) та ТДВ “Трембіта” (виробник чоловічого та жіночого одягу, м. Чернівці).

Нагадаємо, що візит до Ужгорода та Чернівців здійснюється в рамках програми візитів бізнес-омбудсмена до регіонів України, де пан Шемета зустрічається з підприємцями та посадовцями та обговорює ключові проблеми, з якими вони стикаються у веденні бізнесу, а також можливості підвищення інвестиційного потенціалу регіонів. Шемета вже відвідав Чернігівську, Харківську, Львівську, Дніпропетровську, Донецьку, Одеську, Рівненську, Волинську, Черкаську, Житомирську, Сумську, Тернопільську та Хмельницьку області. 

 

Наступна новина: ПРЕС-АНОНС: 14 липня бізнес-омбудсмен підпише Меморандум про співпрацю з мером Києва Віталієм Кличком