23.05.2016

19-20 травня бізнес-омбудсмен побував на Тернопільщині та Хмельниччині

19 травня бізнес-омбудсмен України Альгірдас Шемета доєднався до інвестиційного форуму «Тернопільщина INVEST-2016» у місті Тернопіль, а 20 травня зустрівся з підприємцями та керівництвом Хмельницької області.

 

В Тернополі на Міжнародному інвестиційному форумі «Тернопільщина INVEST-2016» бізнес-омбудсмен розповів учасникам заходу, яким чином Рада бізнес-омбудсмена може бути корисна у покращенні інвестиційного клімату регіону. Більше чотирьохсот учасників, з них близько двадцяти іноземних делегацій із різних країн світу, а також керівництво держави та представники українського бізнесу взяли участь у інвестиційному форумі. Головна мета заходу полягала в донесенні інвесторам інформації про те, що Тернопільщина – надійний партнер та відкрита до співробітництва. 

 

20 травня пан Шемета відвідав Хмельниччину. Хмельниччина стала чотирнадцятою областю України, яку бізнес-омбудсмен відвідав в рамках програми візитів до регіонів України. Наразі Рада отримала 4 скарг від хмельничан, з яких успішно закрила 2. Пан Шемета зустрівся з головою обласної державної адміністрації Олександром Корнійчуком, головою обласної ради Михайлом Загороднім та міським головою Олександром Симчишиним, де сторони обговорили питання підприємництва, що потребують рішення на державному рівні.

Нагадаємо, що візит до Тернополя та Хмельницька здійснюється в рамках програми візитів бізнес-омбудсмена до регіонів України, де пан Шемета зустрічається з підприємцями та посадовцями та обговорює ключові проблеми, з якими вони стикаються у веденні бізнесу, а також можливості підвищення інвестиційного потенціалу регіонів. Шемета вже відвідав Чернігівську, Харківську, Львівську, Дніпропетровську, Донецьку, Одеську, Рівненську, Волинську, Черкаську, Житомирську, Сумську області. 

Наступна новина: Державні органи виконали 67% рекомендацій бізнес-омбудсмена