10.08.2015

Повідомлення Ради бізнес-омбудсмена щодо призначення Тараса Качки бізнес-омбудсменом згідно з інформацію зі ЗМІ

По результатах брифінгу Голови Державної фіскальної служби Романа Насірова у ЗМІ щойно з’явилася інформація щодо призначення Тараса Качки бізнес-омбудсменом. 

При ДФС дійсно було створено інститут уповноваженого з питань підприємництва. Цей орган створений задля покращення діалогу ДФС з бізнесом та платниками податків. Цей орган жодним чином не дублюватиме роботу Ради бізнес-омбудсмена.

Цитата Р. Насірова: “Роботу бізнес-омбудсмена ми ніяк не дублюватимемо. У нас є питання, які ми вирішуємо з платниками податків, підприємцями і бізнесом. При цьому є адже не лише скарги, але є ще конструктивні пропозиції – нових сервісів, нових способів. Питань багато – від повернення ПДВ і переплати податку на прибуток до тих ініціатив, які подаються асоціаціями, окремими бізнесменами”. 

Бізнес-омбудсменом в Україні з грудня 2014 року є Альгірдас Шемета, який продовжує обіймати цю посаду. Рада бізнес-омбудсмена продовжує приймати скарги від підприємців у звичному режимі.

У разі запитань звертайтеся, будь ласка, до директора з комунікацій Ради бізнес-омбудсмена Ольги Пікульської: +38 050 367 03 67, olga.pikulska@boi.org.ua.

 

Наступна новина: Повідомлення Ради бізнес-омбудсмена щодо призначення Тараса Качки бізнес-омбудсменом згідно з інформацію зі ЗМІ