01.11.2022

7 листопада РБО у співпраці з Мінекономіки, Дія.Бізнес та Офісом з розвитку підприємництва та експорту проведе онлайн-захід

З початком повномасштабної війни рф з Україною, бізнес, інвестувавши чимало зусиль та ресурсів у підтримку економічного та воєнного фронту, відіграв серйозну роль у боротьбі проти агресора. За понад вісім місяців війни підприємці продемонстрували велику стійкість у подоланні різноманітних викликів. Війна змусила чимало підприємств перевести виробництва на воєнні рейки, релокуватися та/або змінити спеціалізацію, аби адаптуватися до потреб населення й війська.

Сьогодні держава, міжнародні партнери та донорські організації пропонують широкий перелік можливостей для підтримки підприємців під час військових дій. Раніше Рада бізнес-омбудсмена (РБО) зібрала всі наявні програми підтримки бізнесу у брошурі. Окрім того, представити актуальні можливості підтримки підприємців ми вирішили у форматі спільного заходу у партнерстві з Міністерством економіки України, Дія. Бізнес та Офісом з розвитку підприємництва та експорту. На вебінарі ми зосередимо увагу на актуальних програмах підтримки бізнесу в період війни. Під час заходу учасники також зможуть задати питання та дізнатися практичні поради щодо участі у відповідних програмах.

Запрошуємо підприємців та зацікавлених учасників долучитися до онлайн-заходу «Програми підтримки бізнесу під час військових дій», який відбудеться 07 листопада 2022 року о 12:00.

Програма заходу:

1. Види актуальних програм підтримки бізнесу під час війни. Як може допомогти Рада бізнес-омбудсмена.
2. Державні програми підтримки бізнесу під час військового стану: види, умови участі та особливості програм.
3. Підтримка бізнесу під час війни: можливості проєкту Дія.Бізнес.
4. Найчастіші запитання-відповіді стосовно програм підтримки.

Спікери:

Участь у заході можлива за умови попередньої реєстрації: https://bit.ly/3DqgZ7s 

Зареєстровані учасники отримають посилання на захід у ZOOM.

Захід організовано Радою бізнес-омбудсмена у партнерстві з Міністерством економіки України, Дія. Бізнес та Офісом з розвитку підприємництва та експорту.

  • Тетяна Коротка, заступниця бізнес-омбудсмена
  • Олена Чорна та Олена Куцай, інспекторки Ради бізнес-омбудсмена
  • Тетяна Бережна, Заступниця Міністра економіки України
  • Андрій Ремізов, директор Офісу з розвитку підприємництва та експорту

Наступна новина: Бізнес-омбудсмен Роман Ващук та його заступниця Тетяна Коротка взяли участь у зустрічі з Генеральним прокурором України з провідними бізнес-асоціаціями